SE - Glemt passwordSE - Opret ny bruger

Om Kiehl's

Kiehl’s grundades för mer en 160 år sedan som ett gammaldags apotek i New York City och erbjuder idag produkter inom hudvård, kroppsvård och hårvård av högsta kvalitet. Vår unika bakgrund representerar en blandning av kosmetika, farmakologi, botanik och medicinska kunskaper, som har utvecklats och förts vidare genom flera generationer.

Genom att kombinera naturliga ingredienser av högsta kvalitet med den senaste vetenskapliga utvecklingen kan Kiehl’s erbjuda både naturlig och effektiv hudvård. Ingredienser väljs inte ut på grund av estetiska meriter – endast ingredienser som är välgörande för huden väljs ut. Detta är Kiehl’s grundläggande produktfilosofi.

Våra högutbildade hudvårdskonsulenter är hudvårdsexperter som skräddarsyr en hudvårdsplan för just dina behov inom hud-, kropps- och hårvård. Denna service kompletteras med Kiehl’s omfattande sampling-program som innebär att våra kunder får möjligheten att pröva våra produkter innan de köper. Detta är ett prov på hur mycket vi tror på effekten av alla våra produkter. Detta tillsammans med vårt engagemang för service och vetenskap är djupt rotad i Kiehl’s filosofi.